Deskundig onderzoek

Wij bieden een deskundig onderzoek aan welke u inzicht geeft over de klachtwaardigheid van uw reclamatie.


Wij onderzoeken of het advies voor de toegepaste producten, de installatie correct zijn, of deze producten juist zijn toegepast bij de juiste externe omstandigheden en volgens de installatie en garantievoorwaarde van de betreffende fabrikant – leverancier.

Floor Support is onafhankelijk in de branche en heeft geen enkel belang in welke vorm dan ook bij een fabrikant, leverancier, detaillist, stoffeerder of eindgebruiker. Ons onderzoek wordt geleid vanuit de technische instructies van de toegepaste producten en werkwijze. 

Onze expertise medewerkers verzamelen alle relevante informatie op locatie waarna deze in het technisch team worden besproken en beoordeeld. De opdrachtgever ontvangt een rapportage op over onze bevindingen. Hierin zal een conclusie, advies en indien van toepassing een herstel-mogelijkheid worden aangeboden. 

Deze service is beschikbaar voor fabrikanten, leveranciers, groothandels, winkelketens, woning- en projectinrichters en eindgebruikers.

Wij werken niet als onafhankelijke deskundige voor rechtbanken en gerechtshoven aangezien er nog geen beroepsorganisatie is specifiek voor woning- en projectstoffeerders waar wij onder kunnen vallen.

Na het versturen van onderstaand contactformulier aangevuld met een toelichting over de reclamatie nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op over de mogelijkheden.